17 de nov. 2013

Contes a Baix a Mar

El darrer dilluns del mes d'octubre vam anar amb el follet Poca son a explicar contes en una caseta a Baix a Mar, el barri pescador de la Torre. 

Les d'Entretes tenim uns quants deutes pendents i com a bones pagadores s'han d'anar complint i tot és començar...  El soroll de les onades van ser el fil musical dels contes d'aquesta nit. Les protagonistes, les filolles de l'Hugo el nostre il·lustrador: la Joana i la petita Ingrid. 

La mare va explicar-los  que aquell dia rebrien una visita-regal molt especial de part del seu padrí Hugo: un follet a qui li agraden molt els contes acompanyat d'una contacontes.

Ja us podeu imaginar els nervis de les petites, principalment de la més gran, la Joana de tres anys d'edat, no va parar quieta fins que cap a quarts de nou el follet i servidora vam arribar.

Aquest dia vaig optar pel tradicional mocador de farcells d'on en van anar sortint contes i més contes: el d'una erugueta massa afamada, el de la tortuga que vol saber quin gust té la lluna.... La Joana escoltava les històries i la petita Ingrid anava d'un costat a l'altre, ara escoltant, ara agafant un conte... el resultat va ser una estona de contes molt agradable.



I com que en aquella casa el fil musical el posa el mar però també la mare amb el piano vam tenir un regal del tot inesperat: dos cds de dues cantates infantils precioses! A reveure! Ens tornarem a veure ben aviat...tenim encara dos deutes pendents amb la Joana i l'Ingrid.

Imma

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada