PER A QUI?

Els destinataris d’aquesta iniciativa són canalla menuda àvids d’històries. Us volem recordar de passada que, de vegades la canalla semblen més grans del que són i que és molt gratificant la sensació d’escoltar una història quan ja fa alguns anys que no te n’expliquen perquè “els pantalons et queden curts de seguida...”
L’encàrrec ens pot venir de pares i mares, avis i àvies, oncles, padrins...

QUANTS?

Mai més de cinc persones entre grans i petits +la narradora. Per respecte al moment “íntim” no veiem factible ser més. Aquest format no és el d’un espectacle. No us animeu a muntar una festa de pijames o una nit de casa de colònies a casa aprofitant que vindrem. Es tracta d’assaborir una experiència única en família.

QUAN?

Preferiblement els caps de setmana (divendres i dissabtes a la nit, perquè l’endemà no cal aixecar-nos d’hora per anar a escola) però també podríem fer cap entre setmana si es tracta d’un motiu de pes (aniversari celebrat amb els de casa, dia especial per a la família...)
La durada de la sessió, depenent de l’edat, del cansament dels petits, de l’actitud i les ganes de l’auditori... podrà anar des de trenta a seixanta minuts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada