QUI SOM?

Tres narradores amigues, amb els peus i el cor a Tarragona, hem decidit de dur a terme una iniciativa: explicar contes als nens i nenes de la ciutat –i algunes rodalies- just abans d’anar a dormir.

Tenim uns vint anys d’experiència en el món dels contes i hem narrat a llocs diversos: biblioteques, escoles, ajuntaments, sanatoris mentals, geriàtrics, llars d’infants, restaurants, esglésies, ràdios,… tant per a infants com per a adults. Ens agrada de fer aquesta feina perquè és un plaer de poder captivar, entretenir i apassionar el públic que escolt.

Ara, fruit de les trobades que de tant en tant fem per posar-nos al dia dels projectes d’unes i altres i per fer safareig d’aquest món del “cuentu”, ha sorgit una iniciativa que el que pretén és de promoure la literatura infantil, el gust per la lectura, el gaudi en escoltar històries.

Tot això, alhora, pretén cuidar l’ambient que pot afavorir-ho: a casa, en un ambient relaxat, cuidat, molt personal… íntim, podríem dir, i acompanyats, com no, de pares i mares, que són, en definitiva, els primers encarregats de fer créixer en els menuts –i en els que ja no ho són tant- el gust per la lectura, per les històries, per descobrir nous mons i personatges que podrien, ai l’as! tenir sentiments com els nostres, problemes com els nostres i fins i tot... aquell enginy i aquella saviesa per resoldre’ls que a nosaltres tant ens agradaria de tenir...

No pretenem ser un substitut de la tasca que teniu entre mans els adults de casa pel que fa a aquest tema, però sí un complement, una cirereta de pastís, un petit regal que oferiu als qui us estimeu.

1 comentari:

  1. Es una hermosa propuesta, muchas gracias de corazón por incentivar una actividad como la de contar cuentos y por motivar(nos) a dar rienda suelta a nuestra imaginación y creatividad.

    Besos de BCN!!!

    ResponElimina