COM?

Es desplaçarem a casa vostra a l’hora que ens indiqueu (calculeu a quina hora s’adormen normalment i afegiu-hi per endavant una hora abans que vagin definitivament al llit.

Trieu un lloc especial (el llit, l’habitació, el menjador, el racó de llegir...)

Allà us explicarem les històries en un format íntim també: sense grans parafernals, ni decorats ni vestits: només amb la veu, les mans, els ulls i, potser, potser, alguna petita ajuda...

Us aconsellem:
Que informeu els vostres fills i filles que probablement (cal tenir previsió que hi pot haver imprevistos) tal dia convidareu a casa una narradora perquè els expliqui uns contes, unes històries.

A les tres narradores ens encanta de fer sorpreses als nostres fills i a persones que ens estimem però sempre es corre el risc que no sigui el moment adequat, que a la persona no li vingui de gust en aquell precís instant i que, en el cas d’infants prou petits, els atabali just aquesta part imprevista i no gaudeixin prou de l’activitat. És important, per tant, parlar-ne abans amb ells i elles.

Que sigui un moment volgut i esperat. Ens ho hem de passar bé tots i totes. Fóra genial que, -sobretot per a aquesta ocasió, però ja es podria quedar permanent a casa-, habilitéssiu un racó especial amb llibres, seients còmodes (coixins, pufs, catifa,..) on els llibres hi estiguessin a l’abast, un espai que convidés a seure una estona i a llegir per a un mateix i/o per als altres...


A CANVI DE QUÈ?

Les sessions estan valorades al voltant d’uns 60€ però, tot i que sempre ne fan falta, no volem rebre diners per aquesta activitat a casa vostra.

Cobrarem aquestes actuacions, per dir-ho d’alguna manera, “en espècies”: haureu de trobar alguna manera original de compensar-nos, d’agrair-nos la visita de manera que no sigui amb monedes o bitllets.

A part de compartir el nostre gust per les històries i la nostra capacitat per narrar-les, dedicarem el més preuat que avui en dia tenim les persones: TEMPS amb els vostres fills i filles que haurem esgarrapat del nostre o del que podem dedicar als de casa nostra.

Hi ha oficis i habilitats dels pares i mares que hi poden ajudar (si tenen o treballen en un comerç, si són hàbils amb el fil i l’agulla, en reparació d’electrodomèstics, en..., hi ha els coneguts “Val per x...” o conreus familiars d’horts ecològics, o ...).

Us avisem que serà trampa anar a una botiga i comprar algun objecte per aquell valor. Us agrairem el detall, però no haureu seguit les normes del joc...Caldrà que us hi escalfeu una mica la closca, que, com diuen els nostres fills adolescents, que “us ho curreu”

4 comentaris: