6 de juny 2014

Les Entret(r)es amb els Petits Artistes!

El dissabte 24 de maig vam tenir la sort d'estar envoltades de Petits Artistes a la segona edició del Festival Petits Artistes organitzat per ExploraTgn.cat i per l'Associació de Famílies Excursionistes Xarxa Exploratgn.cat al càmping Tamarit.



Un cap de setmana ple de màgia, tallers de pintura, de natura... activitats per deixar volar la creativitat de petits i grans.

I també contes! Durant una hora els petits artistes i les seves famílies van poder conèixer el nostre projecte i al nostre estimadíssim Follet Poca Son que ja sabeu que sempre que expliquem contes no dubta en acompanyar-nos. Les famílies i els seus fills van conèixer les bestioles, tan artistes, que viuen al terrat de la casa d'en Poca Son.


Us animem a conèixer el portal ExploraTgn.cat amb un munt de propostes d'activitats familiars per a nens de 0 a 12 anys a Tarragona, Costa Daurada i Terres de l'Ebre... i és que nosaltres connectem plenament amb la filosofia d'aquest projecte per gaudir en família.Si voleu veure algunes de les imatges d'aquesta edició aquí les teniu.
Moltes gràcies a tots i especialment a la Bàrbara!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada