11 d’ag. 2015

Nit de lluna plena a Barberà de la Conca

 Nit de lluna plena a Barberà de la Conca. Al pati de la casa de la Nit encara hi ha restes d'un gran dia de festa d'aniversari , els seus avis i familiars fan petar la xerrada i baden veient a la Nit amb la seva bicicleta nova .
La Roser, la seva mare pregunta on vol que li expliqui els contes. Nit decideix fer-ho al menjador, que marxin els seus avis, fer un pipi i ficar-se el bolquer.
Tots quatre al menjador comencem una llarga estona de contes ; sempre abans presentant al follet Pocason a la Nit, que li fa una mica de por però que el deixa escoltar els contes.
I conte contat, conte acabat - li dic a la Nit al finalitzar el primer conte ... i davant la sorpresa de tots comença a plorar. La Nit plora perquè es pensa que els contes s'han acabat i ella en vol més.
Encara que la Nit està cansada, demana més contes i la nit s'omple d'històries i de llibres de contes que la fan jugar i riure.
És hora de marxar, ja es molt tard i la Nit es prepara per anar a dormir ... que tinguis bons somnis bonica, la lluna t'acompanyarà durant tota la nit !!
Però aquesta història no acaba aquí ... ens espera a les Entretes una gran aventura amb el Sergi el pare de la Nit i la baixada del riu Glorieta ... ja us ho explicarem!
Karme


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada