20 d’ag. 2019

Posem fil a l'agulla... Contes amb la senyora Singer i nebodetes

 Durant les vacances de Nadal, només uns dies abans que els reis d’Orient arribessin de tan lluny, vaig compartir algunes històries, una tarda, amb la Júlia, la Noa, l’Ona, la Iraia, l’Etna, i el Nil (que escoltava des de dins d’una panxeta). Justament (-mireu si en saben de coses, aquests personatges màgics!-) alguna d’aquestes narracions seria novament regalada a cada una d’elles, però en forma de llibre, per sempre, la nit del dia 5.

Les nenes estaven tan entusiasmades com jo, perquè no era fàcil reunir totes les cosines, que viuen en indrets diferents de la geografia del nostre país, i perquè sempre crea expectació això que algú que no coneixes et vingui a explicar coses, però qui més radiant va viure aquella experiència va ser la tieta-àvia de les nenes: d’ella va ser la idea que aquest fos l’intercanvi per a unes sessions de costura amb màquina elèctrica que ja havíem fet uns mesos abans.

Em vaig sentir en família, molt a gust, i seguint el fil de les històries...hem vist que, molt probablement, no serà la darrera sessió de contes com aquesta que farem, perquè hi ha moltes coses a aprendre encara de la senyora SINGER!



Rat Cebrián

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada