3 d’abr. 2020

Les entretres col·laborem amb el cicle #acaudorella del Teatret del Serrallo

Aquests dies són moltes les iniciatives que van sorgint a les xarxes per a apropar els contes a les famílies.

El dijous 2 d'abril, Dia Internacional del Llibre Infantil, s'hi ha sumat El Teatret del Serrallo amb una proposta de contes virtual: #acaudorella. La màgia del conte des de casa.

Els contes es pengen cada dia a les 12 h a les xarxes socials del Teatret del Serrallo i el seu canal de youtube. D'aquesta manera totes les famílies podran accedir-hi en qualsevol moment des de casa i arribar a crear un Banc de contes per a les famílies, escoles...

Des del Teatret fan una crida animant a les famílies i a tots aquells que s'estimen els contes a gravar una història i portar la màgia dels contes a totes les cases. Les Entretres ens hem afegit aquesta iniciativa tan bonica contant no una història, sinó tres històries acompanyades del nostre estimat follet, en Pocason. Des del divendres 3 al diumenge 5 d'abril podreu escoltar els contes que hem preparat i que esperem que us agradin!

El primer conte és "El regal de la princesa" narrat per la Rat.

El segon és "Pim, pam, pum poma" de l'autora Teresa Duran i narrat per l'Imma.

I el tercer conte és "El llac de la lluna" narrat per la Karme.

Cada dia podreu escoltar un conte diferent i de mica a mica s'anirà omplint el canal amb més i més contes.   El follet Pocason no se'n perdrà cap i vosaltres?

Us animem a participar-hi, a subcriure's al canal i a omplir les cases de contes!

Moltes gràcies Teatret per aquesta iniciativa tan bonica!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada