7 de juny 2021

Vet aquí una vegada... Els contes de les Entretes omplen el Parquinta de contes!

El divendres 4 de juny, la Karme, la Rat, l'Imma i el follet Pocason vam contar contes en un entorn mooolt especial i màgic, en un dels pulmons verds que tenim a la ciutat de Tarragona, envoltades d'arbres, de natura, d'animalons...

Ens ha encantat de poder col·laborar amb un dels darrers projectes que s'han empescat les Tecletes, l'Associació de Mares de Tarragona, per les tardes de maig i juny. 

I és que les Tecletes no en tenen prou amb el Tastet de Sant Jordi que tot just fa quatre dies, el mes d'abril, va envair de contes i famílies la plaça dels Carros... ara s'han tret del magí, i amb molt d'encert, el projecte Parquinta, al parc de la Quinta de Sant Rafael i així guanyar un nou espai per a les famílies amb un munt de propostes i activitats per als més patufets de casa.

Les Entretes vam aprofitar per a explicar el nostre projecte i passar una estona, a l'ombra, la mar de divertida i fresqueta envoltades de nens i nenes delerosos d'escoltar històries i de retruc conèixer el nostre follet que ens acompanya sempre allà on anem.

Enhorabona Tecletes per aquesta inicitiva tan rexula!😍

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada