19 d’abr. 2014

Contes a casa la Jana

La Jana celebra el seu aniversari i els seus pares li han volgut regalar una sessió íntima de contes. L’àvia i un cosí que dubta (no ho diu però se li nota) de si ja és massa gran per a històries s’afegeixen i , ben juntets, ocupen el sofà.

Al davant d’ells, i entre una servidora i les seves mirades, reposa a terra un espectacular pastís de llaminadures que han fet els pares: dos pisos de núvols i més dolçaines a les quals la Jana, sense deixar escapar la història, no es pot resistir. De cua d’ull el mira i el remira i com qui no vol la cosa va desplaçant-se cap a la catifa per anar-ne agafant: hauríeu dit que amb la mateixa rapidesa que s’atrapa una mosca! Llavors, amb la boca plena, i els ulls d’una innocència trapella i feliç, continua escoltant el conte.


Tots gaudeixen amb els contes, especialment aquell cosinet que, tot i que calça una sabata de mida quasi adulta, s’adona que, afortunadament, encara no li ha passat el temps d’embadalir-se amb les històries. Ni li passarà mai! Però això millor que ho descobreixi ell mateix...

A aquesta família les xapes que de seguida s’enganxen tampoc els són del tot desconegudes...
Rat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada