23 de gen. 2017

Contes a casa d'en Guillem del Morell

L'any tot just començava i el dilluns 9 de gener el follet i una servidora ens vam preparar per a viure una vetllada de contes a casa d'una altra família afamada d'històries... De fet l'anada a aquesta casa és un regal d'aniversari que una bona colla d'amics van fer al Guillem el dia que complia tres anyets: el Pau i la Mariona de Reus, la Jordina  i l'Edu també de Reus i el Josep Maria i l'Anna d'Alcover.
Vam omplir el cistell de contes i cap al Morell hi falta gent, on ens hi esperaven el Guillem, la seva germana Joana, d'un anyet i els seus pares, la Natàlia i el Xavi.
Només trucar el timbre de casa ja vam poder "notar" l'expectació que la nostra visita havia provocat: crits i corredisses. En Guillem i el seu pare ens van venir a obrir i cap al menjador que també hi faltava gent... Envoltats de joguines, els Reis d'Orient tot just feia quatre dies que havien passat, vaig presentar el meu acompanyant: el nostre follet Poca Son i la seva història. Ja sabeu que el nostre follet no pot aclucar l'ull si abans d'anar a dormir no rep la seva dosi de contes...


Aquell vespre, malgrat haver començat a contar contes ben d'hora, les històries es van anar enfilant una rera l'altra i sense adonar-nos-en es va fer molt tard, tardíssim! Per aquell menjador van desfilar moltíssims personatges: la tia Maria, eruguetes afamades, caputxetes, gats amb botes, llops...


El follet aquella nit, us ho puc ben assegurar, va dormir com un soc i jo vaig tornar cap a casa amb el cistell ple d'avellanes, oli, galetes i pots de melmelada de maduixa casolana i un bitllet per a una sessió de fisioteràpia... Moltes gràcies famílies!


Imma

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada