9 de febr. 2020

Les Entretres i la Silvia Palazón participem al 1r Mercat de Contes a Tarragona


El dissabte 8 de febrer a la tarda vam tenir el goig de participar en una gimcama de contes a la ciutat de Tarragona "Un cistell ple de contes" dins el Mercat Central. Aquesta activitat estava inclosa dins la programació de la primera edició del Mercat de contes coorganitzat entre el Mercat Central de Tarragona, El Teatret del Serrallo i la Biblioteca Pública de Tarragona.

La Sílvia, la Rat, la Karme i l'Imma ens vam convertir, per una tarda, en paradistes del Mercat i vam comptar amb uns clients molt especials: les famílies i uns productes d'allò més deliciosos: els contes.Normalment al mercat hi anem amb un cistell o bossa buida per a omplir-lo de menjar, a la gimcama però el vam omplir d’uns aliments moooolt especials per a la ment i el cor: els contes. Les famílies van aconseguir el repte de la gimcama de trobar una paraula màgica perduda entremig dels productes de les quatre parades.


Sort que les narradores els vam ajudar una mica  i finalment vam poder resoldre entre tots l'enigma.


La paraula màgica era: CONTE.


Grans i petits es van acostar a les nostres parades i van omplir els seus cistells de contes i històries. Una manera ben divertida d'acostar els petits i les famílies als nostres mercats i als contes!
Per molts contes i per molts Mercats de Contes a Tarragona! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada