25 d’oct. 2013

Expliquem el nostre projecte a l'Escola d'Educadors Socials de Reus

El vespre del dimarts 2 d’octubre dues de nosaltres i el nostre estimat follet Poca Son vam ser a la seu del Col·legi d’Educadors Socials de Catalunya a Reus, al carrer Gaudí. Ens esperaven una colla d’educadors de diferents àmbits: serveis socials bàsics, centres de menors, centres oberts, llars d’infants.. que celebraven el Dia Internacional de l'Educació social i havien passat una tarda tot veient i comentant uns documentals sobre infància i educació en contextos i països ben diferents. Després del sopar on es van poder compartir menjars boníssims, especialment els fets a casa, vam presentar el nostre projecte ajudades del nostre bloc.
Els educadors i educadores van valorar positivament la iniciativa i van considerar-la un encert, una idea original i que ens permetia de dur el gust d'escoltar contes a les cases que volguessin acollir-nos.
Després de la narració de dues històries per a adults sobre Déu nostrusenyor... la bona música d'en Carles (també educador) i la seva guitarra va donar per acabada la festa... 
Ens va agradar molt i molt de ser-hi!

Imma i Rat



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada